Korona Étterem

Üdvözöljük Szentendre legjobb magyaros éttermében, ahol a hagyományos magyar konyha finomságai és az autentikus ízek találkoznak egy egyedülálló gasztronómiai élményben. Mindehhez, ma már sajnos szinte egyedülálló módon a hét 6 napján élő cigányzenét kínálunk!

Éttermünk hitvallása

Kizárólag a legjobb minőségű magyar alapanyagokkal dolgozunk, amelyre mára a garanciával egyenértékűvé vált a Korona Étterem neve Szentendrén és környéken.

product product

100.000+

Több, mint 100.000 elégedett ügyfél

54+81

Étel és ital az étlapunkon és itallapunkon

Kiváló, ügyfélközpontú, motivált csapat

Folyamatos kommunikácó ügyfeleinkkel

Magyaros Étterem Szentendre szívében

Üdvözöljük Szentendre egyik történelmi kincsében, a Korona Étteremben! Immár több száz éve szolgáljuk ki vendégeinket az egyedülálló Szentendre főterén, és büszkék vagyunk arra, hogy hagyományos magyar ételeinkkel és autentikus légkörünkkel hűek maradunk az évszázadok során kialakult ízekhez és stílushoz. Az étteremünk nevéhez méltóan kizárólag a legfinomabb magyaros fogásokkal várjuk vendégeinket. Szakácsaink odaadással és szeretettel készítik el az étlapon található tradicionális ételeket, melyek igazi ízorgiával örvendeztetik meg az érkezőket. A friss, többynire helyi alapanyagokból készült ételeink garantáltan feledhetetlenné teszik éttermünkben eltöltött pillanatait. A hangulatos belső térünk és a történelmi atmoszféra hozzájárulnak ahhoz, hogy vendégeink teljes mértékben átélhessék a múlt varázsát. A hangulatot tovább fokozza az élő cigányzene, mely a hét 6 napján elvarázsolja az éttermünkbe látogatókat. A virtuóz zenészek magával ragadó előadása garantáltan fokozza az étkezés élményét, és a hagyományokhoz hűen szórakoztatja a vendégeket. A "Korona Étteremben minden asztal egy történet része, és büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk Szentendre gazdag kulturális örökségének. Várjuk szeretettel mindazokat, akik szeretnének egy kis időutazáson részt venni, és egyúttal élvezni a magyar konyha remekeit a hangulatos főtér szívében.